Shapes Studio - Fotograf nunta Bucuresti

Momentele de inceput de drum sunt unice, iar un fotograf de nunta profesionist va poate aduce aproape de suflet toate amintirile din ziua nuntii.

Povestea din ziua nuntii incepe chiar aici

Cateva cuvinte despre stilul nostru

Ne bazam adeseori pe spontaneitate, ne place foarte mult naturaletea unui moment. Sustinem sus si tare ca cele mai reusite cadre sunt cele neregizate. Acolo se poate surprinde intotdeauna adevarata emotie. Ziua nuntii e despre voi, iar noi stim ca avem o foarte mare responsabilitate sa descriem povestea ei in imagini. Tocmai de aceea, suntem extrem de atenti la fiecare pas si in fiecare moment, sa nu scapam niciun amanunt important. Pentru ca detaliile si implicarea fac diferenta. Venim la nunta voastra cu gandul de a fi cei mai buni si foarte determinati sa va oferim amintiri care sa va ajunga la suflet ori de cate ori le veti revedea impreuna cu cei dragi. Asadar, daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta in Bucuresti (si nu numai), va invitam sa ne vizitati portofoliul.

Doriti sa discutam mai multe detalii legate de nunta voastra? Sunati-ne, scrieti-ne sau putem stabili chiar si o intalnire

0755206060

Oferte foto-video nunta sezonul 2022

Pachet Basic

Un fotograf + un videograf
Pregatirea mirilor
Cununia religioasa
Sedinta foto "Wedding Day"
Receptia si petrecerea
Numar nelimitat de fotografii (minim 900)
Editarea tuturor fotografiilor
Video HD sau 4K cu montaj aprox 120min
Realizare clip "Best Moments"
Predare pe stick USB personalizat

*Optional:
Sedinta foto "Save the Date"
Sedinta foto "Trash the Dress"

Pachet Classic

Un fotograf + un videograf
Cununia civila (aceeasi zi)
Pregatirea mirilor
Cununia religioasa
Sedinta foto "Wedding Day"
Receptia si petrecerea
Numar nelimitat de fotografii
(minim 1200)
Editarea tuturor fotografiilor
Slideshow pe fundal muzical cu cele mai reprezentative fotografii
Video HD sau 4K cu montaj aprox 120min
Realizare clip "Best Moments"
Predare pe stick USB personalizat

*Optional
Cununia civila in zi diferita
Sedinta foto "Save the Date"
Sedinta foto "Trash the Dress"

Pachet Premium

Un fotograf + un videograf
Sedinta foto "Save the Date"
Cununia civila (aceeasi zi sau L-J)
Pregatirea mirilor
Cununia religioasa
Sedinta foto "Wedding Day"
Receptia si petrecerea
Numar nelimitat de fotografii
(minim 1500)
Editarea tuturor fotografiilor
Slideshow pe fundal muzical cu cele mai reprezentative fotografii
Video HD sau 4K cu montaj aprox 180min
Realizare clip "Best Moments"
Sedinta foto "Trash the Dress"
Un set de fotografii "teaser" pentru social media (aprox 25) livrate la doar 48h de la eveniment
Predare pe stick USB personalizat

In cat timp veti primi fotografiile

Toate fotografiile sunt editate si livrate in termen de 30 de zile, pe stick USB personalizat

Pachetele foto sunt flexibile

Pot fi ajustate si configurate in functie de specificul fiecarui eveniment. Alegeti serviciile pe care le doriti. Din acest motiv, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata

Se pot pregati si albume foto

Va vom oferi cele mai bune variante pentru albume foto, cu posibilitati multiple de alegere a modelelor

Fotografi suplimentari

Da, numarul de fotografi sau videografi se poate suplimenta la cerere, in functie de complexitatea evenimentului.

Galerie foto

O scurta prezentare

Fotograful evenimentului tau

Fiecare fotografie trebuie sa spuna o poveste, fiecare fotografie trebuie sa exprime emotie sau sentimente. De aici porneste totul. Ilustrarea unui eveniment important, portretizarea, sunt actiuni pentru care e nevoie de implicare si de pasiune. Asa am inceput totul, iar acum ne dorim ca impreuna cu voi, sa formam o echipa. Sa dam forma amintirilor si sa avem parte de povesti frumoase. Prin fotografie. Modul nostru de lucru este unul foarte prietenos si atent cu dorintele fiecarui client, suntem flexibili si ne adaptam oricaror solicitari. Detaliile fac diferenta, amanuntele sunt condimentele care pot transforma povestea fiecarui eveniment intr-o exprimare cu adevarat unica. Nimic nu ne bucura mai mult ca multumirile oamenilor frumosi, alaturi de care fotografiile se transforma intr-o poveste. Inseamna ca, prin imagini, am ajuns acolo unde trebuie. Shapes Studio - Fotograf nunta Bucuresti

fotograf profesionist bucuresti

Bogdan Iliescu
F O U N D E R  &  P H O T O G R A P H E R

Shapes Studio - Fotograf nunta Bucuresti

Ce inseamna un fotograf de nunta profesionist? Incercam sa exprimam in cateva fraze un proces complex si deloc simplu, opinie care sa va ajute sa faceti alegerea cea mai potrivita pentru voi. In primul rand, suntem fotograf nunta Bucuresti, insa avem disponibilitate si pentru eventuale deplasari in tara, si nu numai.

Sa incepem cu echipamentul. Un fotograf de nunta profesionist face in mod constant investitii majore in echipamente, pentru ca un eveniment atat de important…este foarte important. Cel mai important. Imaginile evenimentului vostru trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Nu in ultimul rand, se asigura ca are solutii de back-up pentru orice, incepand de la acumulatori, carduri de memorie, si pana la o camera foto secundara sau diverse obiective adaptate pentru fiecare situatie, spatiu sau decor in parte. Ca fotograf nunta Bucuresti, am intalnit adeseori astfel de situatii si am reusit mereu sa ne descurcam cu lejeritate, tocmai pentru ca suntem foarte bine pregatiti.

Un fotograf de nunta profesionist este in primul rand un bun organizator, calculat si atent la cele mai mici detalii. Pentru ca aceste lucruri vor face diferenta, iar rezultatul povestilor din imagini va fi cu totul inedit. 

Un fotograf de nunta profesionist are o atitudine profesionala si prietenoasa in acelasi timp, si va fi foarte atent sa lege acea chimie absolut necesara cu toti invitatii cu care va interactiona. Va sti cand sa se implice mai mult si sa fie in centrul atentiei, la fel de bine va simti atunci cand va fi cazul sa ofere spatiu si discretie. Bineinteles, tinuta trebuie sa fie adaptata evenimentului.

Un fotograf de nunta profesionist trebuie sa fie spontan si plin de imaginatie. Cadrele clasice sunt frumoase, insa va promitem ca instantaneele si incadrarile surpriza vor fi preferatele tuturor la vizionarile care vor urma.

Dupa fiecare eveniment, un fotograf de nunta profesionist isi analizeaza experientele avute, trage concluzii, va studia in mod constant, isi va mentine cunostintele “up to date”, in asa fel incat sa progreseze mereu. Nu va fi deloc auto-suficient. 

Un fotograf de nunta profesionist, nu va fi niciodata “ieftin” si nici nu va folosi aceasta expresie nefericita in diverse conjuncturi. Va pastra o decenta in ofertele sale si le va adapta fiecarui eveniment in parte, insa daca ati avut rabdare sa cititi scurta prezentare de mai sus, e lesne de inteles de ce “ieftin” nu are cum sa echivaleze niciodata cu “bun” sau profesionist.

Tinem foarte mult la calitate si suntem convinsi ca si voi va doriti acelasi lucru. Mai departe, este foarte simplu. Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Bucuresti si ne invitati sa fim alaturi de voi, venim cu drag :)

Shapes Studio
Fotograf nunta Bucuresti

 

TOP