Shapes Studio

Sedinte foto Craciun Bucuresti

Cadoul cel mai potrivit de sarbatori e o sedinta foto alaturi de cei dragi.
Va invitam la o poveste in imagini printre decoruri de basm.

Programeaza acum sedinta foto de Craciun

Vin sarbatorile, vin sarbatorile, vin…sedintele foto de Craciun. Sa stiti ca noi avem un taram magic, unde va invitam si pe voi. Copii, parinti, bunici, unchi si matusi, aici e locul potrivit sa ne desfasuram talentul si sa va oferim fotografiile acelea ca-n poveste, pe care sa le revedeti cu drag pana-n toiul verii. Pentru ca dupa aceea veti dori sigur sa reveniti si-n sezonul urmator pentru alte noi aventuri. 

Asadar, va asteptam cu drag in caldura acestor decoruri minunate, la o sedinta foto de Craciun in Bucuresti.

Bugetul este de 450 lei/sedinta foto Craciun de aproximativ 45 min (luni-joi). In zilele de weekend, costul este de 500 lei/sedinta foto Craciun. Avem mai multe decoruri pregatite, deci cadrele vor fi cat se poate de variate si interesante. Numarul de fotografii e nelimitat (minim 40), toate editate profesional si livrate in termen de 48h.

Studioul pentru sedinte foto de Craciun este situat in centrul Bucurestiului, in zona Unirii, pe strada Anton Pann nr.4, usor accesibila si cu suficiente locuri de parcare adiacente. Programarile se fac printr-un simplu mesaj whatsapp la 0755206060, iar pentru rezervare se percepe un avans de 100 lei din suma totala.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta oricand, si suntem convinsi ca impreuna vom face sa fie sarbatorile si mai frumoase. Nu mai cautati cadouri pentru cei dragi, tocmai le-ati gasit aici. Amintirile in imagini vor ramane mereu.

 

 

Programeaza acum sedinta foto de Craciun

Galerie foto

Sedinte foto Craciun Bucuresti

TOP