Fotografie de nunta

Momentele de inceput de drum sunt unice, iar un fotograf de nunta profesionist va poate ajuta sa pastrati aproape de suflet toate amintirile. Fotografia de nunta este o poveste care va dainui toata viata si suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa o exprimam exact asa cum va doriti.

Foto cununie civila

De foarte multe multe ori, cununia civila nu are loc neaparat in ziua nuntii. Noi suntem pregatiti si pentru aceste situatii si putem oferi suficiente optiuni din care sa alegeti ceea ce e mai potrivit pentru voi. Avem oferte pentru sedinta foto de la starea civila, putem alatura acesteia si foto parc, sau adaugam un pachet mai complet care sa includa si eventuala petrecere. Pentru toate acestea, trebuie doar sa ne contactati pentru o oferta personalizata, iar noi vom raspunde cu drag tuturor solicitarilor.

0755206060

Oferte foto-video nunta sezonul 2022

Pachet Basic

Un fotograf + un videograf
Foto-video pregatirea mirilor
Cununia religioasa
Sedinta foto miri
Receptia si petrecerea
Numar fotografii aprox 700
Editare profesionala
Video (4K) cu montaj 80 min
Realizare clip "Best Moments"
Predare pe stick USB
Termen de predare 20 zile (foto) si 30 zile (video)

Pachet Classic

Un fotograf + un videograf
Cununia civila (aceeasi zi)
Foto-video pregatirea mirilor
Cununia religioasa
Sedinta foto miri
Receptia si petrecerea
Numar nelimitat de fotografii
(minim 800)
Editare profesionala
Video 4K cu montaj minim 90 min
Realizare clip "Best Moments"
Montaj video dans miri
Predare pe stick USB personalizat
Termen de predare 20 zile (foto) si 30 zile (
video)

Pachet Premium

Un fotograf + un videograf
Sedinta foto "Save the Date"
Cununia civila (aceeasi zi sau L-J)
Foto-video pregatirea mirilor
Cununia religioasa
Sedinta foto miri
Receptia si petrecerea
Numar nelimitat de fotografii
(minim 900)
Editare profesionala inclusiv diverse efecte Photoshop
Video 4K cu montaj minim 90 min
Realizare clip "Best Moments"
Montaj video dans miri
Predare pe stick USB personalizat
Termen de predare 20 zile (foto) si 30 zile (video)
Livram un set de fotografii teaser (aprox 25) editate la doar 48h de la eveniment 

* Echipa foto-video e vaccinata complet, nu exista restrictii din acest punct de vedere.
* Pachetele standard pot fi ajustate si configurate in functie de specificul fiecarui eveniment. Suntem flexibili.
* Optional, se pot adauga sedinte foto "Save the Date" sau "Trash the Dress".
* Se pot adauga si albume foto fiecarui pachet, cu preturi care variaza intre 50 - 120 EUR, depinde de modelul ales si de numarul de pagini.
* In functie de solicitari sau de complexitatea evenimentului, avem posibilitatea sa suplimentam numarul de fotografi sau videografi.

Planurile evenimentului vostru arata altfel decat am configurat noi pachetele foto? Aveti alte asteptari de la noi? Nu e deloc complicat, ne adaptam. Trebuie doar sa ne sunati.

0755206060

Fotograful evenimentului tau

Fiecare fotografie trebuie sa spuna o poveste, fiecare fotografie trebuie sa exprime emotie sau sentimente. De aici porneste totul. Ilustrarea unui eveniment important, portretizarea, sunt actiuni pentru care e nevoie de implicare si de pasiune. Asa am inceput totul, iar acum ne dorim ca impreuna cu voi, sa formam o echipa. Sa dam forma amintirilor si sa avem parte de povesti frumoase. Prin fotografie. Modul nostru de lucru este unul foarte prietenos si atent cu dorintele fiecarui client, suntem flexibili si ne adaptam oricaror solicitari. Detaliile fac diferenta, amanuntele sunt condimentele care pot transforma povestea fiecarui eveniment intr-o exprimare cu adevarat unica. Nimic nu ne bucura mai mult ca multumirile oamenilor frumosi, alaturi de care fotografiile se transforma intr-o poveste. Inseamna ca, prin imagini, am ajuns acolo unde trebuie.

Bogdan Iliescu

F O U N D E R  &  P H O T O G R A P H E R

Galerie foto

Un fotograf de nunta in viziunea noastra

Ce inseamna un fotograf de nunta profesionist? Incercam sa exprimam in cateva fraze un proces complex si deloc simplu, opinie care sa va ajute sa faceti alegerea cea mai potrivita pentru voi. 

Sa incepem cu echipamentul. Un fotograf de nunta profesionist face in mod constant investitii majore in echipamente, pentru ca un eveniment atat de important…este foarte important. Cel mai important. Imaginile evenimentului vostru trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Nu in ultimul rand, se asigura ca are solutii de back-up pentru orice, incepand de la acumulatori, carduri de memorie, si pana la o camera foto secundara sau diverse obiective adaptate pentru fiecare situatie, spatiu sau decor in parte. 

Un fotograf de nunta profesionist este in primul rand un bun organizator, calculat si atent la cele mai mici detalii. Pentru ca aceste lucruri vor face diferenta, iar rezultatul povestilor din imagini va fi cu totul inedit. 

Un fotograf de nunta profesionist are o atitudine profesionala si prietenoasa in acelasi timp, si va fi foarte atent sa lege acea chimie absolut necesara cu toti invitatii cu care va interactiona. Va sti cand sa se implice mai mult si sa fie in centrul atentiei, la fel de bine va simti atunci cand va fi cazul sa ofere spatiu si discretie. Bineinteles, tinuta trebuie sa fie adaptata evenimentului.

Un fotograf de nunta profesionist trebuie sa fie spontan si plin de imaginatie. Cadrele clasice sunt frumoase, insa va promitem ca instantaneele si incadrarile surpriza vor fi preferatele tuturor la vizionarile care vor urma.

Dupa fiecare eveniment, un fotograf de nunta profesionist isi analizeaza experientele avute, trage concluzii, va studia in mod constant, isi va mentine cunostintele “up to date”, in asa fel incat sa progreseze mereu. Nu va fi deloc auto-suficient. 

Un fotograf de nunta profesionist, nu va fi niciodata “ieftin” si nici nu va folosi aceasta expresie nefericita in diverse conjuncturi. Va pastra o decenta in ofertele sale si le va adapta fiecarui eveniment in parte, insa daca ati avut rabdare sa cititi scurta prezentare de mai sus, e lesne de inteles de ce “ieftin” nu are cum sa echivaleze niciodata cu “bun” sau profesionist.

Tinem foarte mult la calitate si suntem convinsi ca si voi va doriti acelasi lucru. Mai departe, este foarte simplu. Daca ne invitati, venim cu drag :)

Bogdan iliescu
Founder & Photographer

 

TOP