Fotografie de nunta

Momentele de inceput de drum sunt unice, iar un fotograf de nunta profesionist va poate ajuta sa pastrati aproape de suflet toate amintirile. Fotografia de nunta este o poveste care va dainui toata viata si suntem convinsi ca impreuna vom reusi sa o exprimam exact asa cum va doriti. Ne puteti contacta oricand pentru o oferta personalizata - 0755206060

Oferte cununie civila

Oferta foto-video nunta sezonul 2021

*Ofertele sunt valabile doar in Bucuresti si Ilfov. Pentru evenimentele din provincie, exista costuri suplimentare, va rugam sa ne contactati. Pachetele standard pot fi ajustate si configurate in functie de specificul fiecarui eveniment. Le putem discuta si suntem flexibili.

Galerie foto

Un fotograf de nunta in viziunea noastra

Ce inseamna un fotograf de nunta profesionist? Incercam sa exprimam in cateva fraze un proces complex si deloc simplu, opinie care sa va ajute in alegerea cea mai potrivita pentru voi. 

Sa incepem cu echipamentul. Un fotograf de nunta profesionist face in mod constant investitii majore in echipamente, pentru ca un eveniment atat de important…este foarte important. Cel mai important. Imaginile evenimentului tau trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Nu in ultimul rand, se asigura ca are solutii de back-up pentru orice, incepand de la acumulatori, carduri de memorie, si pana la o camera foto secundara sau diverse obiective adaptate pentru fiecare situatie, spatiu sau decor in parte. 

Un fotograf de nunta profesionist este in primul rand un bun organizator, calculat si atent la cele mai mici detalii. Pentru ca aceste lucruri vor face diferenta, iar rezultatul povestilor din imagini va fi cu totul inedit. 

Un fotograf de nunta profesionist are o atitudine profesionista si prietenoasa in acelasi timp, si va fi foarte atent sa lege acea chimie absolut necesara cu toti invitatii cu care va interactiona. Va sti cand sa se implice mai mult si sa fie in centrul atentiei, la fel de bine va simti atunci cand va fi cazul sa ofere spatiu si discretie. Bineinteles, tinuta trebuie sa fie adaptata evenimentului.

Un fotograf de nunta profesionist trebuie sa fie spontan si plin de imaginatie. Cadrele clasice sunt frumoase, insa va promitem ca instantaneele si incadrarile surpriza vor fi preferatele tuturor la vizionarile care vor urma.

Dupa fiecare eveniment, un fotograf de nunta profesionist isi analizeaza experientele avute, trage concluzii, va studia in mod constant, isi va mentine cunostintele “up to date”, in asa fel incat sa progreseze mereu. Nu va fi deloc auto-suficient. 

Un fotograf de nunta profesionist, nu va fi niciodata “ieftin” si nici nu va folosi aceasta expresie nefericita in diverse conjuncturi. Va pastra o decenta in ofertele sale si le va adapta fiecarui eveniment in parte, insa daca ati avut rabdare sa cititi scurta prezentare de mai sus, e lesne de inteles de ce “ieftin” nu are cum sa echivaleze niciodata cu “bun” sau profesionist.

Tinem foarte mult la calitate si suntem convinsi ca si voi va doriti acelasi lucru. Mai departe, este foarte simplu. Daca ne invitati, venim cu drag :)

Bogdan iliescu
Founder & Photographer

 

TOP
error: Content is protected !!